Hjem > Service & Support > Indsend supportformular

Indsend supportformular

Special Notes

• MyDS Center is now guarded against the vulnerability of Heartbleed in OpenSSL, a popular software library used by most major Internet services, including MyDS Center. All MyDS Center servers have been patched and are safe to use.
  • There is no evidence that private customer data was accessed using this vulnerability, but as a precaution we are asking all of our customers to reset their MyDS passwords.
  • Due to the frequent downloads of DSM 5.0, please expect to receive technical support reply in 3 to 5 working days. We apologize for any inconveniences and thank you for your understanding.
  • Før du indsender din forespørgsel, opfordrer vi dig til at søge i Vidensbase, Synologys officielle Wiki eller Synologys officielle forum.
  • For at undgå misforståelse bedes du fremsende formularen på Engelsk, 繁體中文 eller 简体中文.

Personlige oplysninger

Type kunde :

Slutbruger Distributør*
Firmanavn :
Fulde navn :

*
Jobtitel :
E-mail :

*
Adresse :
Placering :

*
Telefon :
(inkluder lande- og områdenummer)
Fax :
(inkluder lande- og områdenummer)

Produktoplysninger/spørgsmål

Produkt :

*
OS-version :

*
Produktets serienummer :

*(findes i bunden, på bagsiden eller oven på produktet)
Brugstype :

Til virksomhedsbrug       Til personligt brug*
Type meddelelse :

Rapporter sikkkerhedsproblemerBehøver teknisk support*
Kategori : *
Relateret hardware :

Se Kompatibilitetsliste for at lære mere om vores kompatible enheder.

Sprog :
(marker alle, der gælder)
Dansk Deutsch
English Español
Français Italiano
Magyar Nederlands
Norsk Polski
Português Europeu Português do Brasil
Svenska Türkçe
Русский 日本語
한국어 繁體中文
簡體中文
Klients operativsystem :
(marker alle, der gælder)
Windows 2000 Windows XP 32 bit
Windows XP 64 bit Windows Vista 32 bit
Windows Vista 64 bit Windows 7
Windows 8 Mac OS X 10.3
Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.5
Mac OS X 10.6 Mac OS X 10.7
Mac OS X 10.8 Mac OS X 10.9
Andet :
LAN-indstillinger : DHCP Statisk IP
Upload af billede af skærm/fil : (Max. 4MB)
Problemforklaring :

Trin til gengivelse af problemet :
  Jeg har læst og accepterer Privacy Policy.*

Alle felter med * er obligatoriske.